Greenfee

In verband met de coronamaatregelen zijn er tijdelijk voor greenfeespelers helaas geen mogelijkheden om op GC Anderstein te spelen. De baan is momenteel alleen geopend voor leden van Golfclub Anderstein en introducés. We hopen ook de greenfeespelers weer snel te mogen verwelkomen.

Op vertoon van een NGF-kaartje met clubhandicap 54 of EGA-handicap zijn greenfeespelers welkom om op Anderstein te komen golfen. In alle gevallen dienen spelers vooraf online een starttijd te reserveren.

Greenfee 18 holesmaandag t/m zaterdagzondag- en feestdagen
Studenten*€ 42,50geen toegang
Spelers met NGF golfbaanpermissiepas van Anderstein **€ 42,50geen toegang
Spelers lid van Club van 27€ 42,50geen toegang
Leden Health Center Hoenderdaal€ 75,00geen toegang
Overige spelers€ 85,00geen toegang
Jeugd*** tot 18 jaar€ 10,00geen toegang
Greenfee 9 holesmaandag t/m zaterdagzondag- en feestdagen
Studenten*€ 22,50geen toegang
Spelers met NGF golfbaanpermissiepas van Anderstein **€ 22,50geen toegang
Spelers lid van Club van 27€ 22,50geen toegang
Leden Health Center Hoenderdaal€ 37,50geen toegang
Overige spelers€ 42,50geen toegang
* Studenten dienen aan te kunnen tonen dat zij ingeschreven staan bij een onderwijsinstelling.
** Op maandag tot en met zaterdag van april tot en met oktober vanaf 15.00 uur, de overige maanden vanaf 14.00 uur. U kunt maximaal 10 keer gebruik maken van dit tarief.
*** Jeugd tot 18 jaar kan maximaal vijf keer gebruik maken van dit tarief. Kinderen met een handicap hoger dan 36 zijn welkom onder begeleiding van een oudere speler.