Tarieven

Gastspelers zijn welkom op maandag t/m zaterdag. Op de zaterdagen worden gastspelers beperkt toegelaten en is de beschikbaarheid afhankelijk van de wedstrijden die op Anderstein worden gespeeld. Op zon- en feestdagen kunnen uitsluitend introducés van leden van Golfclub Anderstein komen golfen.

Greenfee maandag t/m zaterdag zondag
en feestdagen
Spelers lid van Club van 27 € 39,50 geen toegang
Studenten* € 37,50 geen toegang
Jeugd*** tot 18 jaar € 10,00 geen toegang
Leden Health Center Hoenderdaal € 65,00 geen toegang
Overige spelers € 75,00 geen toegang
Twilight (alleen tijdens zomertijd, vanaf 4 uur voor zonsondergang) € 45,00 € 45,00
Twilight, leden Health Center Hoenderdaal € 40,00 € 40,00
Spelers met NGF golfbaanpermissiepas van Anderstein ** € 37,50 geen toegang
Greenfee – diner arrangement € 96,50 geen toegang
Greenfee 9 holes maandag t/m zaterdag zondag
en feestdagen
Spelers lid van Club van 27 € 20,00 geen toegang
Studenten* € 20,00 geen toegang
Leden Health Center Hoenderdaal € 32,50 geen toegang
Overige spelers € 37,50 geen toegang
Spelers met NGF golfbaanpermissiepas van Anderstein** € 20,00 geen toegang
* Studenten dienen aan te kunnen tonen dat zij ingeschreven staan bij een onderwijsinstelling.
** Op maandag tot en met zaterdag van april tot en met oktober vanaf 15.00 uur, de overige maanden vanaf 14.00 uur. U kunt maximaal 10 keer gebruik maken van dit tarief.
*** Jeugd tot 18 jaar kan maximaal vijf keer gebruik maken van dit tarief. Kinderen met een handicap hoger dan 36 zijn welkom onder begeleiding van een oudere speler.

De oefenholes zijn beschikbaar voor alle golfers, zowel de beginnende spelers, die in het bezit zijn van een NGF Golfbaanpermissiepas als voor de gevorderde golfer, die onderdelen van zijn spel wil verbeteren.

Oefenholes
Volwassenen € 10,00
Jeugd tot 21 jaar € 5,00

Driving range
De driving range is voor iedereen toegankelijk. Voor het gebruik van de ballen automaat heeft u een e-range sleutel nodig of een pinbon. Beide zijn te koop bij de receptie.
Het tarief voor het gebruik van de driving range is verwerkt in de driving range ballen.

Groepen
Groepen die bestaan uit meer dan 8 personen  kunnen zowel reserveren via reserveringen@golfclubanderstein.nl als telefonisch een reservering boeken bij de reserveringen  (tel. 0343 431330 keuze 2).

Marshals en greenkeepers in de baan
De marshal op Golfclub Anderstein is herkenbaar aan de blauwe marshal jas en de marshalbuggy. De marshal fungeert als gastheer door de baan en draagt zorg voor een goede orde op en om de baan teneinde het speelplezier, speelgemak en speelveiligheid voor iedere golfer te waarborgen. Aanwijzingen van de marshal dienen direct opgevolgd te worden.
Greenkeepers, die werkzaamheden uitvoeren hebben te allen tijde voorrang. Golfers dienen te wachten op een teken van de greenkeeper alvorens te slaan.

Maximaal 5 keer introduceren
Gasten kunnen maximaal vijf keer per jaar door een lid van Golfclub Anderstein worden geïntroduceerd. Daarna spelen zij tegen het greenfeetarief, dat voor niet geïntroduceerde gastspelers geldt.

Greenfeekaart zichtbaar aan de tas
De dagcontributiekaarten van alle gasten dienen zichtbaar aan de golftas bevestigd te zijn.