Anderstein Business Sociëteit

De Anderstein Business Sociëteit (ABS) is voor clubleden die hun lidmaatschap willen combineren met de mogelijkheid voor zakelijk netwerken. In de ABS worden tal van activiteiten georganiseerd voor de ABS-leden. Het ABS-lidmaatschap biedt:

Het normale lidmaatschap van de vereniging Anderstein met alle rechten en plichten, dus ook deelnemen aan door de vereniging georganiseerde wedstrijden en andere activiteiten, HCP-registratie, restaurant bijdrage, reserveringen etc.

Daarnaast:

• 5 keer een negen-holeswedstrijd op de dinsdag eind van de dag met mogelijkheid van een introducee, inclusief borrel en diner, gezelligheid en mooie prijzen.
  • 1 keer op de Anderstein Bedrijvendag een achttien-holeswedstrijd met mogelijkheid van een introducee, inclusief lunch, borrel en diner, extra introducees tegen arrangementsprijs.
  • De mogelijkheid om zonder kosten en bij beschikbaarheid vergaderruimte te reserveren;
  • De mogelijkheid om op voorhand op rekening greenfees te kopen tegen het introductietarief (max 10 vouchers voor negen holes), maar introduceren mag altijd tegen directe betaling en voor het introductietarief (maximaal vijf keer eenzelfde persoon)

De kosten zijn ongeveer €2400,- per jaar (2021).  De inschrijfkosten zijn €850,00 eenmalig.

Overweegt u een groter lidmaatschap voor meerdere bedrijfsleden tegelijk? Neemt u dan contact op.

Er is zowel van privéleden als vanuit de zakelijke leden veel interesse om lid te worden van Anderstein. Wij houden ook voor bedrijfsleden rekening met de criteria voor kandidaat-leden, zoals vermeld op de website Golfclub Anderstein Lidmaatschap (klik hier). Een persoonlijke kennismaking is onderdeel van de procedure.

Wilt u meer informatie? Stuur een e-mail naar bedrijfsleden@anderstein.nl