Club van 27

In verband met de coronamaatregelen zijn er tijdelijk voor greenfeespelers helaas geen mogelijkheden om op GC Anderstein te spelen. De baan is momenteel alleen geopend voor leden van Golfclub Anderstein en introducés. We hopen ook de greenfeespelers vanuit de Club van 27 weer snel te mogen verwelkomen.

Golfclub Princenbosch, Golfclub Zeewolde, Golfclub Heelsum, Golfclub Almeerderhout, Golfvereniging De Batouwe, de Haarlemmermeersche Golfclub en Golfclub Anderstein hebben een overeenkomst gesloten. Daarmee is onderling geregeld dat leden van deze verenigingen voor een gereduceerd tarief op elkaars banen welkom zijn om te komen golfen. Uiteraard kan dit gecombineerd worden met een lunch of een diner in het clubhuis van deze banen.

Als lid van één van bovengenoemde clubs kunt u op Golfclub Anderstein spelen voor het gereduceerde tarief van € 42.50 per ronde van 18 holes. Op zon- en feestdagen of speciale clubdagen geldt de regeling niet.

Als Club-van-27-speler kunt u drie weken vooraf een starttijd reserveren. Er wordt één flight per uur gereserveerd voor greenfeespelers. Reciproque-groepen mogen uit niet meer dan acht personen bestaan. Mocht u met een grotere groep willen komen spelen, dan gelden hiervoor niet de reciproque-afspraken, maar de normale clubregelingen. Probeer ruim op tijd te reserveren zodat u de reguliere greenfeespelers voor bent!