Golf Academie

Golf Academie Anderstein biedt verschillende mogelijkheden zowel in groepsverband als individueel om u te helpen uw vaardigheden te vergroten. Graag staan we voor u klaar om golflessen te geven die specifiek zijn afgestemd op uw persoonlijke wensen. Iedereen is uniek en het is daarom belangrijk om persoonlijk gerichte aandacht te krijgen in alle facetten van het golfspel. Met het verbeteren van uw spel zult u nog meer plezier op de golfbaan gaan beleven.

Ivo Hagens

Mijn naam is Ivo Hagens en mijn accent verklapt dat mijn roots in Venlo liggen. In 2014 ben ik verhuisd naar Utrecht om met veel enthousiasme de opleiding van de PGA Holland te volgen. Ik ben dan ook al werkzaam in de golfwereld. Tijdens mijn opleiding heb ik 1,5 jaar de golfshop gerund op De Hilversumsche Golfclub, waar ik zowel verkoop, repair als fittingen heb gedaan.

Vanaf 2015 ben ik les gaan geven aan de golfer die gestructureerd aan de verbetering van zijn/haar spel wilt werken. In mijn lessen vind ik het belangrijk dat ik iedereen een gepersonaliseerd lestraject aanbiedt, waarbij ik ook kijk naar ieders lichamelijke mogelijkheden. Op deze manier kan iedereen optimaal werken aan zijn/haar golfspel. Verder maak ik gebruik van de nodige technologie zoals een launchmonitor en/of putt analysesysteem.

Mocht u vragen hebben dan beantwoord ik die graag natuurlijk. Tot op Golfclub Anderstein! Lesdagen: maandag, dinsdag, woensdag en zondag

Ivo Hagens
ivohagens@gmail.com
0622205985

Naar de lesagenda van Ivo (ma-di-wo-zo)

Peter Vrakking

Peter Vrakking is na zijn C.I.O.S-opleiding tot sportinstructeur) in 2006 begonnen aan de opleiding golfprofessional. In 2008 heeft hij de B-opleiding succesvol afgerond en is daarna gelijk gestart met de A-opleiding. In 2010 heeft hij de PGA Holland A-opleiding (head-professional) afgerond.

De afgelopen jaren Vrakking op meerdere banen golflessen verzorgd en heeft hij veel golfers begeleid naar een beter niveau. Hij speelde vele jaren actief toernooien op de PGA Holland tour en is daar sinds kort weer actief.

Ook ondersteunt Peter zijn lessen met een flightscope. De flightscope is een doppler radarsysteem waarmee gegevens van club en balvlucht worden verkregen. Het systeem is een perfecte ondersteuning bij de lessen die Peter verzorgt en is zowel binnen als buiten te gebruiken.

Peter Vrakking heeft veel kennis van verschillende visies in de golfsport en kan daardoor goed bepalen welke golfswing bij uw lichaam past.

Peter bespreekt graag uw wensen en maakt samen met u doelen om naar toe te werken. Werkdagen op Anderstein; donderdag, vrijdag, zondag.

Peter Vrakking
PGA A professional (level 4)
info@vrakkingsports.nl

Naar de lesagenda van Peter Vrakking (do-vrij-zo).