Golf Academie

Golf Academie Anderstein biedt verschillende mogelijkheden zowel in groepsverband als individueel om u te helpen uw vaardigheden te vergroten. Graag staan we voor u klaar om golflessen te geven die specifiek zijn afgestemd op uw persoonlijke wensen. Iedereen is uniek en het is daarom belangrijk om persoonlijk gerichte aandacht te krijgen in alle facetten van het golfspel. Met het verbeteren van uw spel zult u nog meer plezier op de golfbaan gaan beleven.

Meer informatie klik hier

Heeft u vragen? Aarzel niet en bel of mail!
T: 06 53 88 35 35
E: golf@martinemartens.nl

 

Martine Martens  PGA Head Professional

PGA A golfprofessional (level 4)

Mijn naam is Martine Martens.  Ik ben geboren in een onderwijsgezin. Mijn beide ouders stonden voor de klas; het leek mij zeker geen optie voor de toekomst! Ik ben mijn liefde voor kunst en in het bijzonder de theatervormgeving achternagegaan aan de Kunstacademie in Tilburg. Na veel te hebben gedaan en weinig te hebben verdiend, ben ik de standbouw ingerold. Het is een fantastische vorm van toegepaste kunst, waarin ik mijn ei lekker kwijt kon.

Weer in Veghel, met mijn huidige partner, is onze dochter geboren. Mijn wereld veranderde en ik wilde vooral en bovenal mama zijn. Het vele werken op alle uren van de week was voorbij. Al snel wilde ik toch weer aan de slag. Ondertussen had ik mijn hart verloren aan het golfspel en daar bleken nog wat onaangesproken talenten; de golfopleiding was een logische keuze. De lol van het lesgeven en het plezier in het golfspel overbrengen is nog steeds wat ik graag dagelijks doe.

Ik heb in de afgelopen jaren veel ervaring mogen opdoen in het lesgeven en in sportieve beleidszaken eromheen. Als NGF pro heb ik op verschillende locaties een heleboel golfzaken mogen aanpakken. Golf Academie Anderstein trekt samen op met GC Anderstein. Als Headpro van Golf Academie Anderstein zorg ik voor het maken, uitwerken en implementeren van programma’s die aansluiten bij de doelstellingen van GC Anderstein.

Anderstein: teamleider en sporttechnisch leider

Taken voor NGF: onder meer het begeleiden van golfclubs bij het uitwerken van Committed to Jeugd, Senioren en Familie. Docent van NGF Jeugd Coach Opleiding level 1, bijscholingsdag Committed to Senioren en Regelcommissaris Cursus, Auteur voor NGF Committed to Senioren en Committed to Familie. PVB Beoordelaar; beoordelen van cursisten PGA Golfopleiding Stagebegeleider van Golfprofessionals in Opleiding.

Naar de lesagenda van Martine (di-do-vrij-zo)

 

Ivo Hagens

Op Het CIOS in Sittard ben ik mijn golfcarrière begonnen en speelde ik al heel snel in Heren 1 van de Peelse Golf. In 2014 besloot ik om de opleiding tot PGA Golfprofessional level 3 te starten. Begin 2014 begon ook mijn stage op Golfclub Anderstein waar ik nog steeds met heel veel plezier rondloop.

Specialisaties:

  • Coursemanagement/baantrainingen
  • Fysiek – golfswing (hoe werkt het lichaam in een swing, hoe kunnen we dat verbeteren met het oog op blessures, of waar vinden we hefbomen die nog niet werken)
  • Competitievoorbereidingen

Mocht u nog vragen hebben dan beantwoord ik die graag. Schroom niet om me aan te spreken!

Ivo Hagens
ivohagens@gmail.com
0622205985

Naar de lesagenda van Ivo (di-wo-zo)

Peter Vrakking

Peter Vrakking is na zijn C.I.O.S-opleiding tot sportinstructeur) in 2006 begonnen aan de opleiding golfprofessional. In 2008 heeft hij de B-opleiding succesvol afgerond en is daarna gelijk gestart met de A-opleiding. In 2010 heeft hij de PGA Holland A-opleiding (head-professional) afgerond.

De afgelopen jaren Vrakking op meerdere banen golflessen verzorgd en heeft hij veel golfers begeleid naar een beter niveau. Hij speelde vele jaren actief toernooien op de PGA Holland tour en is daar sinds kort weer actief.

Ook ondersteunt Peter zijn lessen met een flightscope. De flightscope is een doppler radarsysteem waarmee gegevens van club en balvlucht worden verkregen. Het systeem is een perfecte ondersteuning bij de lessen die Peter verzorgt en is zowel binnen als buiten te gebruiken.

Peter Vrakking heeft veel kennis van verschillende visies in de golfsport en kan daardoor goed bepalen welke golfswing bij uw lichaam past.

Peter bespreekt graag uw wensen en maakt samen met u doelen om naar toe te werken. Werkdagen op Anderstein; vrijdag, zaterdag.

Peter Vrakking
PGA A professional (level 4)
06-22471854
info@vrakkingsports.nl

Naar de lesagenda van Peter Vrakking (vrij-za).