Club van 27

Golfclub Anderstein, Drentsche Golf & Country Club, Golfclub Princenbosch, Golfclub Zeewolde, Golfclub Heelsum, Golfclub Almeerderhout, Golfvereniging De Batouwe en de Haarlemmermeersche Golfclub hebben een overeenkomst gesloten. Daarmee is onderling geregeld dat leden van deze verenigingen voor een gereduceerd tarief op elkaars banen welkom zijn om te komen golfen. Uiteraard kan dit gecombineerd worden met een gezellige lunch of een stijlvol diner in het clubhuis van deze banen.

Als lid van één van bovengenoemde clubs kunt op Golfclub Anderstein spelen voor het gereduceerde tarief van € 37,50 per ronde van 18 holes. Op zon- en feestdagen of speciale clubdagen geldt de regeling niet.

Als Club-van-27-speler kunt u drie weken vooraf een starttijd reserveren. Er wordt één flight per uur gereserveerd voor gasten/greenfeespelers. Reciproque-groepen mogen uit niet meer dan acht personen bestaan. Mocht u met een grotere groep willen komen spelen, dan gelden hiervoor niet de reciproque-afspraken, maar de normale clubregelingen. Probeer ruim op tijd te reserveren zodat u de reguliere greenfeespelers voor bent!