Vereniging

De 27-holes baan van Golfclub Anderstein in Maarsbergen maakt deel uit van Landgoed Anderstein. De baan wordt gekenmerkt door zijn unieke ecologische ligging; deels in de Gelderse Vallei en gedeeltelijk op de Utrechtse Heuvelrug.

C9-061

De baan past op natuurlijke wijze in de bestaande diversiteit in landschappelijke elementen, zoals het originele heidelandschap en de reeds aanwezige zandverstuivingen, het gevarieerde bos van het landgoed en de aangrenzende bouw- en weilanden.

In de baan is een groot aantal (natuurlijke) waterhindernissen op strategische plaatsen aangelegd. Door de fraaie oude bomenpartijen, rododendrons en andere planten, is een golfronde op Anderstein steeds weer een fantastische ervaring, die kan worden afgerond in het gezellige clubhuis of op het ruime terras.