Algemene informatie

Op vertoon van een NGF-kaartje met handicap 36  zijn zowel greenfeespelers als introducés welkom om op Anderstein te komen golfen. U kunt zowel telefonisch als online een starttijd reserveren. Anderstein houdt rekening met de reeds geplande activiteiten en geeft aan welke starttijden er per dag beschikbaar zijn. Op sommige dagen kan het dus zo zijn dat er geen starttijden beschikbaar zijn.

Telefonisch reserveren maandag t/m vrijdag: 0343-431 330

Online reserveren: Klik hier (registratie verplicht).

Let op: De online starttijden zijn twee weken van te voren beschikbaar maar op de dag zelf kunt u helaas geen starttijden online boeken. Per uur is één starttijd beschikbaar gesteld voor gasten op één lus combinatie.

Op de speeldag dienen alle spelers van de flight zich tenminste 20 minuten voor de starttijd te melden bij de receptie (indien u een starttijd heeft geboekt voor de openingstijd van receptie, dan graag achteraf melden). Indien een flight zich 10 minuten voor de starttijd nog niet heeft gemeld, moeten we helaas de starttijd laten vervallen. Bij een 9 holes reservering kan de lus op de speeldag worden gewijzigd.