thumb image

Ride & Play voor Mentelity Foundation op Anderstein

4 juni 2021

Op 9 juni vond Ride & Play plaats. Iniatiefnemers Derk ter Braak (hcp 4,5) en Naud Frese (hcp 11,8), zijn fervente golfers én fietsers. Tijdens de eerste lockdown ontstond het idee om zodra de golfbanen weer open zouden gaan 18 holes te spelen voor het goede doel. Maar dan wel op 18 verschillende golfbanen! Tussen die 18 golfbanen verplaatsen op de fiets! Met als doel geld op te halen voor de Mentelity Foundation van Bibian Mentel.

Afgelopen 9 juni, net na zonsopkomst, stapten ze opnieuw op de fiets voor een tour langs 18 golfbanen.  De route ging over de Utrechtse Heuvelrug. Ook GC Anderstein was onderdeel van de route; bij ons worden twee holes gespeeld.

Net als vorig jaar fietste ex-paralympisch snowboarder Merijn Koek mee. Voor het eerst golfde hij ook mee. Ook de Anderstein jeugdleden Reinier van Exel en Sander Dijl fietsten en speelden mee. Last but not least; Nederlands Kampioene Daphne van Houten was ook van de partij!

Anderstein droeg graag bij aan dit mooie initiatief. Op verschillende manieren werd geld ingezameld en gedoneerd aan dit mooie doel.


Lees nu