Arrangementen

Greenfee-diner arrangement

Wanneer u als gastspeler 18 holes ronde komt spelen op Golfclub Anderstein kunt u tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van ons 3-gangen keuze menu. U kunt hiervoor bij de receptie, gelijk met uw greenfee, een diner voucher verkrijgen. Voor de tarieven klik hier.

Groepen

Golfclub Anderstein biedt u de mogelijkheid voor het organiseren van onder andere bedrijfsdagen, familiewedstrijden en nog vele andere groepswedstrijden. Hierbij hoort natuurlijk een heerlijk kopje koffie voor het golfen en een uitgebreide borrel en diner na het golfen. Ons restaurant biedt de capaciteit om dit te realiseren voor groepen vanaf 20 personen tot maximaal 160 personen. Voor eventuele vragen kunt u terecht bij Gerrie en Joyce Verbeek, telefoonnummer 0343 431749.