Logo De Maalderije

Eten en drinken is weliswaar iets van alledag, maar er is het team van De Maalderije veel aan gelegen daar iets bijzonders van te maken. In een ontspannen sfeer worden leden en gasten van Golfclub Anderstein gastvrij onthaald aan de bar, in het gezellige restaurant of op het schitterende terras. De gasten weten zich verzekerd van een eerlijke keuken waarin altijd wordt gewerkt met verse producten, die de zintuigen prikkelen.

Restaurant De Maalderije is in de wintermaanden dagelijks vanaf 9:00 geopend. U kunt hier niet alleen terecht voor een heerlijk kopje koffie,  maar ook voor bijvoorbeeld een wrap, een frisse salade, een dagschotel of  de heerlijke special van de Chef. Voor de wijnliefhebber serveren wij diverse wijnen per glas of per fles. Op reservering kunt u terecht voor een heerlijke High Tea, High Wine, Proeverij of Walking diner.

De Maalderije biedt een mooie, gevarieerde lunch- en dinerkaart met daarnaast een maandmenu en buiten de kaart om een keuze uit verschillende wisselende gerechten.

De keuken draait mee met de seizoenen, van asperges tot mosselen, van wild tot heerlijke zomerse salades. Er wordt gewerkt met bezieling en plezier en dat proeft u in alles terug.

Restaurant De Maalderije is dè locatie om een onvergetelijke receptie, aangeklede borrel, diner of feest te vieren. Een sitdown diner of een walking diner, aan niets zal het u en uw gasten ontbreken, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook starten wij voor de leden catering. Heeft u interesse of vragen betreffende party catering, van groot tot klein, bij u op de zaak of thuis, vraag het aan een van onze collega’s.

Het team van De Maalderije heet u dan ook van harte welkom vanaf de ochtendkoffie met heerlijk huisgemaakt appelgebak tot na het diner.

Voor uw vragen en suggesties staan we altijd klaar.

Anderstein