Ontdek Anderstein – 25 september

Op zaterdag 25 september vindt Ontdek Anderstein plaats. De jaarlijkse kennismakingswedstrijd voor enthousiaste golfers in de leeftijd van 25 – 50 jaar uit de regio Midden Nederland.

Om deel te kunnen nemen geldt een handicap eis van minimaal hcp 36.

GC Anderstein is één van de mooiste golfbanen van Midden Nederland en heeft de golfer veel te bieden.

Een uitdagende 27-holesbaan in een divers landschap, op de grens van Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei. De holes zijn verdeeld over drie lussen met elk een eigen karakter.

Anderstein blijft boeien. Ronde na ronde, in elk jaargetijde en op elk spelniveau.

De enthousiaste leden van GC Anderstein vormen een actieve vereniging.

Ontdek het zelf!

Programma
De wedstrijdtafel is open vanaf 12.30 uur. Om 13.30 uur worden alle deelnemers welkom geheten en wordt een korte uitleg gegeven.  Start 1e flight om 14.00 uur.

Kosten
De kosten voor deelname aan Ontdek Anderstein zijn € 32,50 per persoon. Dit is inclusief koffie of thee bij ontvangst, driving range ballen, een greenfee voor 9-holes en een aangeklede borrel. Er zijn leuke prijzen voor de winnaars, de longest drive en de neary.

Inschrijven kan tot 20 september, via onderstaand formulier.

* Het inschrijfgeld gelijktijdig met de aanmelding overmaken op rekeningnummer

NL09RABO0140.1756.60

t.n.v. Golfclub Anderstein o.v.v. naam en voorletters.

Plaatsing op de deelnemerslijst gebeurt op volgorde van binnenkomst (wanneer zowel de inschrijving als het verschuldigde bedrag zijn ontvangen). Bevestiging van deelname volgt per email. Er kunnen maximaal 36 personen deelnemen. Gasten die nog niet eerder aan deze wedstrijd hebben meegedaan krijgen voorrang.

Deelnemers worden verzocht hun handicap bij  inschrijving door te geven en op de dag van de wedstrijd eventuele wijzigingen daarvan te melden.

Vragen?
Neem contact op het met secretariaat van GC Anderstein.
Via email of via telefoon 0343 431 330.

Voornaam
Achternaam