Mooie schenkingen Old Grand-Dads

De Stichting Old Grand-Dad Club Nederland verenigt enthousiaste, golfende grootvaders, die elkaar in ‘grootvader’-verband, gezellige golfdagen bezorgen en financiële steun verlenen aan instellingen die gehandicapte kinderen meer aan sport, spel en beweging laten doen.

De golfende grootvaders van GC Anderstein hebben een schenking van € 3.000,- toegekend aan Villa Regia in Leersum voor een sportieve inrichting van de tuin. Villa Regia is een kleinschalige woongroep op de Utrechtse Heuvelrug voor jongeren van 12 tot 23, die niet meer thuis in hun eigen gezin kunnen wonen.

Een paar maanden geleden werd aan de Stichting Reinaerde Woudenberg een cheque van € 1.000,- overhandigd. Deze schenking werd besteed aan een dagtocht naar een specifiek voor gehandicapten jongeren in een rolstoel opengesteld klimparcours.