(Weer) Beginnen met golf

Wilt u beginnen met golf of het golfen – na een stopperiode – weer oppikken?

Beginnen met golf
De Nederlandse Golf Federatie heeft samen met de Professional Golf Associatie een stappenplan voor beginnende golfers ontwikkeld. Het plan bestaat uit 9 stappen. Om het u gemakkelijker te maken heeft Golfclub Anderstein samen met de Golf Academie van Martine Martens een “Jaarkaart Starten met Golf” geïntroduceerd.

U werkt toe naar het verkrijgen van de golfbaanpermissiepas van Anderstein. De aanvraag hiervan is alvast inbegrepen in de Jaarkaart.

Wat houdt het in?

• Tien lessen van een professional, speciaal gericht op de beginnende golfer inclusief het gebruik van de oefenballen.
  • Ballensleutel met een tegoed van bijna 800 ballen.
  • Onbeperkt spelen op de zes oefenholes van Golfclub Anderstein.
  • Zes maal 9 holes spelen op onze prachtige baan, met een keuze uit de zeer diverse en uitdagende lussen Vallei, Heuvelrug en Heide.

Voor dit uitgebreide pakket betaalt u slechts € 640, –.
De kaart is een jaar geldig, ingaande op de datum van aanschaf.

Na het afronden van dit traject kunt u met clubhandicap 54 spelen op Anderstein.

Opnieuw oppakken?
Bent u geen beginner meer en beschikt al over een golfbaanpermissie of handicap 54? Wilt u – na een stopperiode – weer beginnen met golfen? Ook dan kunt u gebruik maken van bovengenoemd pakket. U werkt in dat geval in 10 lessen toe naar een beter spelniveau en het behalen of verbeteren van uw handicap.

Inlichtingen of aanmeldingen via secretariaat@golfclubanderstein.nl of bel 0343-43 13 30.