Beginnen met golf

De Nederlandse Golf Federatie heeft samen met de Professional Golf Associatie een stappenplan ontwikkeld. Het plan bestaat uit 9 stappen. Om het u gemakkelijker te maken heeft Golfclub Anderstein samen met de Golf Academie van Martine Martens een “Jaarkaart Starten met Golf” geïntroduceerd.  U werkt toe naar het verkrijgen van de golfbaanpermissiepas van Anderstein. De aanvraag hiervan is alvast inbegrepen in de Jaarkaart.

Wat houdt het in?

• Tien lessen van een professional, speciaal gericht op de beginnende golfer inclusief het gebruik van de oefenballen.
  • Ballensleutel met een tegoed van bijna 800 ballen.
  • Onbeperkt spelen op de zes oefenholes van Golfclub Anderstein.
  • Zes maal 9 holes spelen op de prachtige grote baan.

Voor dit uitgebreide pakket betaalt u slechts € 640, –.
De kaart is een jaar geldig, ingaande op de datum van aanschaf.

Na het afronden van dit traject kunt u met clubhandicap 54 spelen op Anderstein.

Inlichtingen of aanmeldingen via secretariaat@golfclubanderstein.nl of bel 0343-43 13 30.