Heuvelrug Tweedaagse

Het lijkt misschien vreemd dat een wandelevenement hier wordt vermeld, maar zo vreemd is het ook weer niet. Wandelen en golfen hebben namelijk veel gemeen. Het enige verschil zit in het feit dat je met golfen af en toe tegen een bal slaat. Wandelen doe je in beide gevallen.

Anderstein-lid Cees van Dijck kwam op het idee om dit evenement te organiseren, omdat hij al zes jaar deelneemt aan de Nijmeegse Vierdaagse en ter voorbereiding daarop wandelt door de prachtige omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. Hij organiseert de Heuvelrug Tweedaagse in samenwerking met de stichting Green Race. Deze stichting heeft zich ten doel gesteld om sportevenementen te organiseren ín de natuur, maar ook vóór de natuur. Een deel van de opbrengst wordt namelijk gedoneerd aan Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

• De Heuvelrug Tweedaagse wordt gehouden in het weekend van 1 en 2 september 2018.
  • Start- en finishlocatie zijn op Vakantiepark Bonte Vlucht, gelegen aan de N225 tussen Doorn en Leersum.
  • Als afstand kan gekozen worden tussen 20 km of 40 km. Er mag 1 dag, maar ook 2 dagen gewandeld worden.
  • Op zaterdag 1 september wordt over grotendeels onverharde wegen gewandeld richting Doorn, Driebergen en Austerlitz. Op zondag 2 september wordt gewandeld richting Leersum, Amerongen en Rhenen.
  • Het inschrijfgeld voor 2 dagen bedraagt € 20,-, voor 1 dag € 17,50.

Voor meer informatie over de Heuvelrug Tweedaagse of om in te schrijven klik hier