Starten met golf

Er zijn veel mensen die dolgraag willen beginnen met golf, maar bij zichzelf denken: “het is vast heel moeilijk, en het duurt misschien wel heel lang voordat ik eindelijk die mooie baan op mag”.

1712_ngf_startpakketDe Nederlandse Golf Federatie heeft natuurlijk ook oog voor de beginners, en heeft samen met de Professional Golf Associatie een stappenplan ontwikkeld om golfers de kans te geven hun spel continu te verbeteren. Dat gaat voor vrijwel iedere golfer niet zonder oefenen, en ook niet zonder les. Het plan beslaat 9 stappen, en begint natuurlijk met de eerste stap.

Om Stap 1 en 2 makkelijker te maken heeft Golfclub Anderstein samen met de Golf Academie van Martine Martens een “Jaarkaart Starten met Golf” geïntroduceerd. De jaarkaart kan worden aangeschaft door niet-leden van de club.

Wat zit er in?

• Lespakket Golfacademie Anderstein stap 1 en 2, dat zijn 10 lessen van een professional, speciaal gericht op de beginnende golfer, inclusief het gebruik van de oefenballen
  • Voltooiing van Stap 1 en 2 leiden tot de golfbaanpermissie pas van Anderstein, waarvan de aanvraag is inbegrepen in de Jaarkaart
  • Ballensleutel met een tegoed van € 20,– (dat is bijna 800 ballen!!)
  • Onbeperkt spelen op de 6 oefenholes van Golfclub Anderstein
  • 6 maal 9 holes spelen op de prachtige grote baan
  • De kaart is een jaar geldig en gaat in op het moment van aanschaf.

Voor dit super pakket betaal je maar € 580,–

Inlichtingen of aanmeldingen via secretariaat@golfcubanderstein.nl of bel 0343 431330