Golf Academie Anderstein

Head Professional Martine Martens

Golf Academie Anderstein biedt verschillende mogelijkheden zowel in groepsverband als individueel om u te helpen uw vaardigheden te vergroten. Graag staan we voor u klaar, om golflessen te geven die specifiek zijn afgestemd op uw persoonlijke wensen. Iedereen is uniek en het is daarom belangrijk om persoonlijk gerichte aandacht te krijgen in alle facetten van het golfspel. Met het verbeteren van uw spel zult u nog meer plezier op de golfbaan gaan beleven. Golf is een fantastische sport voor iedereen: jong en oud; met en zonder talent; recreatief en competitief; iedereen is van harte welkom bij Golf Academie Anderstein!

Martine Martens Headprofessional

Level 4 PGA golfprofessional, headpro Anderstein: teamleider en sporttechnisch leider

Taken voor NGF: onder meer het begeleiden van golfclubs bij het uitwerken van Committed to Jeugd, Senioren en Familie. Docent van NGF Jeugd Coach Opleiding level 1, bijscholingsdag Committed to Senioren en Regelcommissaris Cursus, Auteur voor NGF Committed to Senioren en Committed to Familie. PVB Beoordelaar; beoordelen van cursisten PGA Golfopleiding Stagebegeleider van Golfprofessionals in Opleiding.

Jan Willem van Hoof

Jan-Willem van Hoof

Level 3 PGA golfprofessional

Tijdens het Brits Amateur hole-in-one op de beroemde “Postage Stamp” hole (hole 8, 123 yards) van Royal Troon Golf Club.
2003 deelname KLM Open: beste dagscore 65. Resultaat: beste Nederlander. In 2002 en 2003 NK Matchplay gewonnen, Jeugdtour en NK Strokeplay tot 21 jaar gewonnen. 2003: Sir M Bonnallack Trophy in Rome, namens Europa. Heren 1 van Golfclub Houtrak: 2002 en 2004 landskampioen en 2004 Europees kampioen. Playing pro geworden eind 2006. PGA opleiding tot teaching pro level 3 begonnen in 2008. Stage op Amsterdamse golfclub bij Michel Put. Heden werkzaam op Golfcentrum Weesp en sinds mei 2013 ook op golfclub Anderstein. Nu in opleiding tot PGA golfpro level 4.

Ivo Hagens

Stagiaire

Ik loop stage op Golf Academie Anderstein. Mijn ouderlijk huis staat in Venlo, maar ik ben begin januari verhuisd naar Utrecht. Vier jaar geleden kwam golf op mijn pad en wou ik niet meer anders. In het laatste jaar van he C.I.O.S. heb ik mijn level 1 & 2(jeugdcoach en clinic) gehaald onder leiding van Elliot van de Veeke en heeft hij me één stage van een jaar aangeboden. Dit is in het kort wie ik ben en wat ik gedaan heb in de golfsport, zijn er verder nog vragen of andere dingen dan kunt u mij gerust aanspreken.

Meer informatie op www.martinemartens.nl

Heeft u vragen? Aarzel niet en bel of mail!
T: 06 53 88 35 35
E: golf@martinemartens.nl