Golf Academie Anderstein

Head Professional Martine Martens

Golf Academie Anderstein biedt verschillende mogelijkheden zowel in groepsverband als individueel om u te helpen uw vaardigheden te vergroten. Graag staan we voor u klaar, om golflessen te geven die specifiek zijn afgestemd op uw persoonlijke wensen. Iedereen is uniek en het is daarom belangrijk om persoonlijk gerichte aandacht te krijgen in alle facetten van het golfspel. Met het verbeteren van uw spel zult u nog meer plezier op de golfbaan gaan beleven. Golf is een fantastische sport voor iedereen: jong en oud; met en zonder talent; recreatief en competitief; iedereen is van harte welkom bij Golf Academie Anderstein!

Martine Martens Headprofessional

Level 4 PGA golfprofessional, headpro Anderstein: teamleider en sporttechnisch leider

Taken voor NGF: onder meer het begeleiden van golfclubs bij het uitwerken van Committed to Jeugd, Senioren en Familie. Docent van NGF Jeugd Coach Opleiding level 1, bijscholingsdag Committed to Senioren en Regelcommissaris Cursus, Auteur voor NGF Committed to Senioren en Committed to Familie. PVB Beoordelaar; beoordelen van cursisten PGA Golfopleiding Stagebegeleider van Golfprofessionals in Opleiding.

Jan Willem van Hoof

Jan-Willem van Hoof

Level 3 PGA golfprofessional

Tijdens het Brits Amateur hole-in-one op de beroemde “Postage Stamp” hole (hole 8, 123 yards) van Royal Troon Golf Club.
2003 deelname KLM Open: beste dagscore 65. Resultaat: beste Nederlander. In 2002 en 2003 NK Matchplay gewonnen, Jeugdtour en NK Strokeplay tot 21 jaar gewonnen. 2003: Sir M Bonnallack Trophy in Rome, namens Europa. Heren 1 van Golfclub Houtrak: 2002 en 2004 landskampioen en 2004 Europees kampioen. Playing pro geworden eind 2006. PGA opleiding tot teaching pro level 3 begonnen in 2008. Stage op Amsterdamse golfclub bij Michel Put. Heden werkzaam op Golfcentrum Weesp en sinds mei 2013 ook op golfclub Anderstein. Nu in opleiding tot PGA golfpro level 4.

Ivo Hagens

Ik ben Ivo Hagens, geboren in het mooie jaar 1990 en woonachtig in Utrecht.
Via een opleiding in de sportwereld (CIOS Sittard) ben ik terechtgekomen in de golfwereld.
Meteen na mijn eerste bal was ik verkocht. Na op het CIOS mijn level 2 golfinstructeur gehaald te hebben ben ik onder leiding van Elliot van der Veeke de opleiding zelf gaan geven.
Hier ben ik erachter gekomen dat mijn hart ligt bij het lesgeven in golf, en ben gestart aan de PGA Holland B opleiding.
Deze is officieel afgerond in maart van 2018. Tijdens deze opleiding liep mijn stage onder leiding van Martine op Anderstein voortvarend, wat resulteerde in 1 vaste lesdag op Anderstein.
Inmiddels na het behalen van mijn B diploma geef ik 2,5 dag op Anderstein en 2,5 dag op de Dorpswaard les, bemoei ik me met de jeugd en ben ik aan het plannen wanneer ik met de opleiding (PGA Holland A) ga starten.

Mochten er vragen zijn naar mij dan wil ik ze graag beantwoorden.

Graag ontmoet ik u op de golfbaan,
Ivo Hagens

Meer informatie op www.martinemartens.nl

Heeft u vragen? Aarzel niet en bel of mail!
T: 06 53 88 35 35
E: golf@martinemartens.nl