thumb image

Gefeliciteerd Stichting Handicart

12 juli 2022

De Stichting Handicart vierde samen met ruim 100 vrijwilligers haar 35-jarig lustrum. Ze kozen voor een viering op Golfclub Anderstein. Na een ontvangst en lunch werd een 18 holes Texas scramble gespeeld. “De baan was optimaal verzorgd en lag er werkelijk schitterend bij. Dit, in combinatie met het fraaie zomerweer, zorgde voor een perfecte golfdag. Hierdoor waren er tijdens de wedstrijd uitsluitend winnaars,” zo kijkt de stichting terug.

De Stichting Handicart maakt het mogelijk dat mindervalide golfers in staat blijven golf te spelen met gebruik van een golfbuggy tegen een tarief dat ver onder de werkelijke kostprijs ligt. Ook op Golfclub Anderstein wordt regelmatig gebruik gemaakt van een handicart. Golfclub Anderstein draagt de stichting een warm hart toe. Fijn dat we bij konden dragen aan een mooie lustrumviering.

Er is veel bereikt. Stichting Handicart heeft inmiddels meer dan 22.500 pashouders, die op 172 banen in Nederland gebruik kunnen maken van 1.122 golfkarren. Hiervan zijn er 807 eigendom van Stichting Handicart en worden er 315 gehuurd op banen die hun eigen karren inzetten. Een bijzonder fenomeen dat in geen enkel ander land ter wereld bestaat.