Club van 27

Golfclub Anderstein, Drentsche Golf & Country Club, Golfclub Princenbosch, Golfclub Zeewolde, Golfclub Heelsum, Golfclub Almeerderhout, Golfvereniging De Batouwe en de Haarlemmermeersche Golfclub hebben een overeenkomst gesloten voor een onderlinge regeling, waardoor alle leden van deze verenigingen voor een gereduceerd tarief op elkaars banen welkom zijn om te komen golfen. Uiteraard kan dit gecombineerd worden met een gezellige lunch of een stijlvol diner in het clubhuis van deze banen.

Vallei 5

Als lid van één van bovengenoemde clubs kunt op Golfclub Anderstein spelen voor het gereduceerde tarief van € 37,50 per ronde van 18 holes. Op zon- en feestdagen of speciale clubdagen geldt de regeling niet.

Als Club-van-27 speler kunt u drie weken vooraf een starttijd reserveren. Er wordt één flight per uur gereserveerd voor gasten / greenfeespelers. Met passen en meten kunnen reciproque groepen niet groter zijn dan 8 personen. Mocht u met een grotere groep willen komen spelen, dan gelden niet de reciproque afspraken, maar de normale clubregelingen hiervoor. Probeer ruim op tijd te reserveren zodat u de reguliere greenfeespelers voor bent!