Club-/handicapregistratie

Regiobeeldbank - Region Image BankU kunt ook uw handicap laten registreren via Registratiegolf Anderstein*.

Het registreren van clubhandicap 54 (GVB) zonder het verwerken van qualifying kaarten kan voor € 39,00 per jaar, inclusief NGF-bijdrage.

Het registreren van uw EGA handicap en het bijhouden van uw handicap bedraagt € 67,50 per kalenderjaar, inclusief NGF-bijdrage.

U ontvangt hiervoor een NGF-pas met WA golfverzekering, een waardebon om eenmalig tegen het introductietarief te golfen op Golfclub Anderstein en kunt u profiteren van het spaar-speelsysteem Fairwaystrokes.

De eenmalige inschrijfkosten zijn € 5,00.

De aanmelding, registratie en het invoeren van qualifying kaarten gaat geheel online.

Word nu lid van Registratiegolf Anderstein.

Voor eventuele vragen kunt u mailen naar registratiegolf@anderstein.nl.

*Golfclub Anderstein is voor de registratie een samenwerking aangegaan met GolfClub Nederland (GCN), een door de NGF erkende golfvereniging die daarmee de bevoegdheid heeft om de handicap- en golfstatusregistratie te doen.