Gasten

Gasten zijn van harte welkom op Anderstein!

Op vertoon van een NGF-kaartje met Clubhandicap 54, EGA-handicap of een RAAK! jeugdkaart zijn zowel greenfeespelers als introducés welkom om op Anderstein te komen golfen.

Oranjebeker 2011

Reserveren

Greenfeespelers en leden met gasten kunnen telefonisch een starttijd bij de receptie reserveren (0343-431330 keuze 1).

Maandag t/m vrijdag

Greenfeespelers kunnen maximaal twee weken vooraf telefonisch of online een starttijd reserveren. Er is één starttijd per uur beschikbaar.

Zaterdag

Op zaterdagen zijn er slechts enkele starttijden  voor greenfeespelers beschikbaar. Dit is afhankelijk van de wedstrijden die op Anderstein gespeeld worden. U kunt tot maximaal twee weken van tevoren reserveren.

Zon- en feestdagen

Op zon- en feestdagen kunnen uitsluitend introducés op Anderstein golfen.

Introducés

Introducés zijn op alle dagen van de week welkom. Een lid mag maximaal drie spelers tegelijkertijd introduceren en moet zelf meespelen. De introducé moet minimaal in het bezit zijn van het Clubhandicap 54 (GVB). Gasten kunnen maximaal vijf keer per jaar door Andersteinleden geïntroduceerd worden. Leden van Anderstein kunnen telefonisch of online een starttijd boeken indien zij gasten introduceren. Er wordt per uur één flight met introducés toegelaten. Reserveren kan maximaal drie weken van tevoren.

Club van 27

Leden van de golfverenigingen van Zeewolde, Princenbosch, De Drentsche, Almeerderhout, Heelsum, De Batouwe en de Haarlemmermeersche kunnen tegen een gereduceerd tarief spelen. Zij kunnen drie weken van tevoren reserveren. Er wordt per uur maximaal één flight toegelaten.