Jongeren en jeugdlidmaatschap

Jongerenlidmaatschap
Voor leden  van 22 tot 28 jaar is er  een clublidmaatschap met een aangepast tarief.  Aan het lidmaatschap is ook een certificaat verbonden. De aanschafwaarde van een certificaat bedraagt eenmalig € 2.600,-. Bij de aanschaf van een certificaat bedraagt de jaarcontributie (2017)  € 670,- .  Het huren van een certificaat is ook mogelijk, de jaarcontributie (2017) bedraagt dan  €870,- Jongeren betalen bij aanvang van het lidmaatschap geen entreegeld. Betaling van de contributie in termijnen behoort tot de mogelijkheden. Bij doorstroming van het jongerenlidmaatschap naar het gewone lidmaatschap is ook geen entreegeld verschuldigd. De jaarcontributie wordt per kalenderjaar in rekening gebracht. Voor het aanmelden voor het jongerenlidmaatschap geldt de procedure van toelating zoals beschreven op de pagina algemene informatie over het lidmaatschap en aanmeldingsprocedure.

Jeugdlidmaatschap

Nog beter leren golfen & nog meer spelplezier
Met golflessen alleen, haal je geen (lage) handicap.
Met alleen rondjes golfen word je spelniveau niet echt beter.
Elkaar stimuleren en helpen is leuk.
Nog beter leren golfen & nog meer spelplezier
door de combinatie van goede aanwijzingen in de les
gericht oefenen/trainen in de baan
en ervaring opdoen tijdens wedstrijden

Voor jongeren tot de leeftijd van 22 jaar is er het jeugdlidmaatschap. Aan het jeugdlidmaatschap is geen certificaat verbonden. De jaarcontributie voor 2017: € 375,-
Hiervoor heeft het jeugdlid onbeperkt speelrecht en gebruik faciliteiten Golfclub Anderstein. Daarnaast stimuleert de vereniging het jeugdgolf door het aanbieden van een les-/trainingspakket. De kosten hiervoor worden gedekt door de jaarlijkse jeugdcontributie.

• 10 Groepslessen Golfacademie, invulling naar keuze jeugdlid
  • 9 Baantrainingen Golfacademie met hulp van ouders*
  • Wedstrijden georganiseerd door Jeugdcommissie**

Lessen en baantrainingen naar keuze op woensdag, zaterdag of zondag einde middag.

*instructie aan de ouders door de pro’s
** bij 6 wedstrijden instructie door pro’s voor onervaren spelers

Invulling lessen naar keuze jeugdlid:
Groep 4-6 personen door Academie OF
Groep 4-6 personen zelf samengesteld OF
Individueel lessen*

*In plaats van deelnemen aan 10 groepslessen kan gekozen worden voor 6 x ½ uur privéles.

Aanmelden
Jeugdleden kunnen zich het hele jaar door aanmelden. Aanmeldingsformulieren zijn bij de receptie verkrijgbaar, of hier te downloaden.

Mocht u naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Simone Janssen (ledenadministratie en secretariaat) door een mail te sturen naar secretariaat@golfclubanderstein.nl of te bellen naar 0343 43 13 30, keuze 2.