Businessleden

Anders op Anderstein
Als u in een andere omgeving dan aan de vergadertafel zakelijke contacten wilt leggen, onderhouden en uitbouwen, dan vormen de afwisselende en uitdagende 27-holes golfbaan, de faciliteiten in het clubhuis en een goed restaurant de ideale omgeving. Anderstein, centraal gelegen in het land, als verlengstuk van uw bedrijf. Anders is niet altijd beter, maar in dit geval wel!
De commissie Businessleden behartigt binnen de vereniging de belangen van de businessleden, ABS-leden en sponsors, en initieert en organiseert tal van activiteiten voor hen. Daarnaast leggen de commissieleden contacten met potentiële nieuwe businessleden van de golfclub.

De volgende Andersteinleden vormen de Commissie Businessleden.

• Suzanne Wolff, voorzitter
  • Erik van den Berg
  • Marcel van Campen
  • Monique José Timmermans
  • René Veenman
  • Jeanne Marie Langen
Businesslid op Anderstein
Denkt u erover om businesslid te worden op Anderstein? Wij bespreken graag uw golfwensen t.a.v. lidmaatschap op naam, speelrechten voor meerdere personen in uw bedrijf via de company card, greenfeevouchers, een golfdag voor uw relaties, advertentiemogelijkheden, zichtbaarheid van uw bedrijf in de baan etc. Neem hiertoe contact op met de commissie via bedrijfsleden@anderstein.nl
De activiteiten voor bedrijfsleden zijn ondergebracht in de Anderstein Business Sociëteit, waar privéleden lid van kunnen zijn die zakelijk en/of maatschappelijk actief zijn.

Jaarkalender 2018 voor business- en ABSleden

Datum Start Wedstrijd Startvorm
Donderdag 15/03 15.00 uur Anders op Anderstein
Maandag 16/04 15.00 uur ABC- 1e wedstrijd gunshot – 9 holes
Dinsdag 8/05 16.30 uur ABC- 2e wedstrijd 1 tee – 9 holes
Vrijdag 18/05 ?? Uitwisseling met Almeerderhout 18 holes
Dinsdag 5/06 16.30 uur ABC- 3e wedstrijd 1 tee – 9 holes
Donderdag 28/06 13.00 uur GOLFWEEK bedrijfsdag gunshot – 18 holes
Dinsdag 10/07 17.30 uur ABC- 4e wedstrijd 1 tee – 9 holes
Dinsdag 7/08 16.30 uur ABC- 5e wedstrijd 1 tee – 9 holes
Dinsdag 11/09 16.30 uur ABC- 6e wedstrijd 1 tee – 9 holes
Dinsdag 9/10 15.30 uur ABC- 7e wedstrijd gunshot? – 9 holes
Dinsdag 16/10 12.00 uur Hospitality Chain / winnaars ABC 18 holes
November (ntb) 18.00 uur Glow in the Dark 1 tee

ABC – Anderstein Business Competitie
De Anderstein Business Competitie (ABC) bestaat uit 7 wedstrijden over 9 holes op Golfclub Anderstein. Deze competitie biedt u en uw relaties een sportieve gelegenheid om op informele wijze uw contacten met de collega businessleden van Golfclub Anderstein en hun relaties te verdiepen. Natuurlijk hopen we dat u alle ABC wedstrijden mee kunt spelen. In tegenstelling tot de gewone golfcompetitie, kunt u meedoen aan de wedstrijden wanneer het u past. En ook al speelt u niet alle wedstrijden mee, u kunt toch kampioen worden! Bij de ABC zijn introducees welkom.

Kosten
Bij de Anderstein Business Competitie is voor introducees van businessleden het introductietarief van toepassing; contant of met greenfeekaart te voldoen op de wedstrijddag. De overige kosten voor ontvangst met koffie/thee, versnapering en drankje in de baan, een aangeklede borrel en een bescheiden maaltijd na afloop worden achteraf in rekening gebracht op basis van het door uw team(s) gespeelde aantal wedstrijden en de werkelijke kosten.

Hospitality Chain Kampioenschap
Een aantal clubs met 27 holes hebben de koppen bij elkaar gestoken en organiseren eens per jaar het Hospitality Chain Kampioenschap. Dit zijn Almeerderhout, Anderstein, Batouwe, Drentsche, Haarlemmermeerse, Heelsum, Princenbosch en Zeewolde. De nummers 1 en 2 van de Business Competities van de betreffende clubs strijden tegen elkaar om het kampioenschap der kampioenen. In 2018 is dit op de Haarlemmermeersche.

Golf Academie Anderstein Bedrijfsleden
De pro’s van de Golf Academie Anderstein staan voor u klaar om startende en ervaren golfers met individuele- en groepslessen verder te helpen met hun spel. Naast de lessen gaan zij voor bedrijven graag nog een stapje verder en combineren zij voor u en uw relaties golf met een thema, zoals bijvoorbeeld Gezond en GolfGolf met Pro’s en Managementtraining & Golf. Klik hier voor meer informatie of neem contact op met de headpro Martine Martens via golf@martinemartens.nl

Contact Businessleden
Op deze pagina staat links in het menu onder businessleden een subkopje Contactgegevens voor businessleden/ABS. Hier staan de contactgegevens van de business- en ABSleden zodat zij elkaar direct kunnen benaderen om samen te spelen of voor andere activiteiten. Het wachtwoord wordt u op verzoek toegestuurd. Stuur hiertoe een mail

Het overzicht wordt regelmatig bijgewerkt.

Retour au sommaire Huidige businessleden

ABN AMRO Lease Bochane Groep

CDSA_logo FC_beeldmerk en payoff

Heinekenfoot locker kleur Rabobank

Drukwerk

Logo-wit-rood-grijs
VCE logo www

ING Logo Private Banking van aetsveld

Retour au sommaire Aanvraag informatie

De club telt circa 1.200 particuliere leden. Daarnaast biedt de vereniging een beperkt aantal bedrijven de gelegenheid om met hun medewerkers en relaties op onze baan te spelen, door middel van een bedrijfslidmaatschap.

Anderstein kent een flexibele vorm van een bedrijfslidmaatschap waarbij maatwerk het uitgangspunt is. Als u meer informatie wilt, stuur dan uw vragen, voorzien van bedrijfsnaam, adresgegevens en telefoonnummer naar: bedrijfsleden@anderstein.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.