Businessleden

Anderstein Business Sociëteit (ABS)

Als u in een andere omgeving dan aan de vergadertafel zakelijke contacten wilt leggen, onderhouden en uitbouwen, dan vormt Anderstein de ideale omgeving. Anderstein is centraal gelegen in het land, biedt een afwisselende en uitdagende 27-holes golfbaan, prima faciliteiten in het clubhuis en een goed restaurant. Kortom, een ideaal verlengstuk van uw bedrijf. Anders is niet altijd beter, maar in dit geval wel! Onze zakelijke leden ontmoeten elkaar, relaties, gasten en introducees in de Anderstein Business Sociëteit (ABS) waar tal van activiteiten plaatsvinden.

De ABS kent twee vormen van zakelijk lidmaatschap.
1 – het upgraden van uw privé lidmaatschap naar een ABS lidmaatschap. Dit lidmaatschap van de ABS is persoonsgebonden en is voor:
• ondernemers met een eigen bedrijf,
• medewerkers van een bedrijf/organisatie,
• bestuurders/leden van raad van toezicht van maatschappelijke organisaties.
Voor meer informatie over dit lidmaatschap, klik hier

2 – sponsoring of lidmaatschap met uw bedrijf.
Er kunnen allerlei redenen zijn waarom u met uw bedrijf lid wilt worden van Anderstein. Wij bespreken graag uw (golf)wensen zoals bijv. sponsoring, lidmaatschap op naam, speelrechten voor medewerkers, greenfeevouchers, een golfdag voor uw relaties, advertentiemogelijkheden, zichtbaarheid van uw bedrijf in de baan etc. Vervolgens kijken we samen met u welk pakket past bij uw wensen. Neem hiertoe contact op met de commissie.

Voor meer informatie over dit lidmaatschap, klik hier

Jaarkalender 2018 voor business- en ABSleden

Datum Start Wedstrijd Startvorm
Donderdag 15/03 15.00 uur Anders op Anderstein
Maandag 16/04 15.00 uur ABC- 1e wedstrijd gunshot – 9 holes
Dinsdag 8/05 16.30 uur ABC- 2e wedstrijd 1 tee – 9 holes
Vrijdag 18/05 ?? Uitwisseling met Almeerderhout 18 holes
Dinsdag 5/06 16.30 uur ABC- 3e wedstrijd 1 tee – 9 holes
Donderdag 28/06 13.00 uur GOLFWEEK bedrijfsdag gunshot – 18 holes
Dinsdag 10/07 17.30 uur ABC- 4e wedstrijd 1 tee – 9 holes
Dinsdag 7/08 16.30 uur ABC- 5e wedstrijd 1 tee – 9 holes
Dinsdag 11/09 16.30 uur ABC- 6e wedstrijd 1 tee – 9 holes
Dinsdag 9/10 15.30 uur ABC- 7e wedstrijd gunshot? – 9 holes
Dinsdag 16/10 12.00 uur Hospitality Chain / winnaars ABC 18 holes
November (ntb) 18.00 uur Glow in the Dark 1 tee

Hospitality Chain Kampioenschap
Een aantal clubs met 27 holes hebben de koppen bij elkaar gestoken en organiseren eenmaal per jaar het Hospitality Chain Kampioenschap. Dit zijn Almeerderhout, Anderstein, Batouwe, Drentsche, Haarlemmermeerse, Heelsum, Princenbosch en Zeewolde. De nummers 1 en 2 van de Business Competities van de betreffende clubs strijden tegen elkaar om het kampioenschap der kampioenen. In 2018 is dit op de Haarlemmermeersche.

Golf Academie Anderstein Bedrijfsleden
De pro’s van de Golf Academie Anderstein staan voor u klaar om startende en ervaren golfers met individuele- en groepslessen verder te helpen met hun spel. Naast de lessen gaan zij voor bedrijven graag nog een stapje verder en combineren zij voor u en uw relaties golf met een thema, zoals bijvoorbeeld Gezond en GolfGolf met Pro’s en Managementtraining & Golf. Klik hier voor meer informatie of neem contact op met de headpro Martine Martens via email

Contact Businessleden
Op deze pagina staat links in het menu onder businessleden een subkopje Contactgegevens voor businessleden/ABS. Hier staan de contactgegevens van de business- en ABSleden zodat zij elkaar direct kunnen benaderen om samen te spelen of voor andere activiteiten. Het wachtwoord wordt u op verzoek toegestuurd. Stuur hiertoe een mail

De commissie Businessleden behartigt binnen de vereniging de belangen van de businessleden, ABS-leden en sponsors. Ook  initieert en organiseert de commissie voor hen tal van activiteiten. Daarnaast leggen de commissieleden contacten met potentiële nieuwe businessleden van de golfclub.

De volgende Andersteinleden vormen de Commissie Businessleden.

• Suzanne Wolff, voorzitter
  • Erik van den Berg