Businessleden

Anders op Anderstein
Als u in een andere omgeving dan aan de vergadertafel zakelijke contacten wilt leggen, onderhouden en uitbouwen, dan vormen de afwisselende en uitdagende 27-holes golfbaan, de faciliteiten in het clubhuis en een goed restaurant de ideale omgeving. Anderstein, centraal gelegen in het land, als verlengstuk van uw bedrijf. Anders is niet altijd beter, maar in dit geval wel!
De commissie Businessleden behartigt binnen de vereniging de belangen van de bedrijfsleden, ABS-leden en sponsors, en initieert en organiseert tal van activiteiten voor hen. Daarnaast leggen de commissieleden contacten met potentiële nieuwe bedrijfsleden van de golfclub.

De volgende Andersteinleden vormen de Commissie Businessleden.

• Suzanne Wolff, voorzitter
  • Erik van den Berg
  • Babs Bouwman
  • Marcel van Campen
  • Monique José Timmermans
  • René Veenman
  • Jeanne Marie Langen
Bedrijfslid op Anderstein
Denkt u erover om bedrijfslid te worden op Anderstein? Wij bespreken graag uw golfwensen t.a.v. lidmaatschap op naam, speelrechten voor meerdere personen in uw bedrijf via de company card, greenfeevouchers, een golfdag voor uw relaties, advertentiemogelijkheden, zichtbaarheid van uw bedrijf in de baan etc. Neem hiertoe contact op met de commissie via bedrijfsleden@anderstein.nl.
Bedrijfsleden zijn automatisch lid van de Anderstein Business Sociëteit waar bedrijfsleden en zakelijk actieve privé leden elkaar ontmoeten.

Programma ABS
Donderdag 2 november: Anders op Anderstein
Donderdag 30 november: Seizoensluiting met Business Diner

ABC – Anderstein Business Competitie
De Anderstein Business Competitie (ABC) biedt u en uw relaties de gelegenheid op informele wijze uw contacten met de collega bedrijfsleden van Golfclub Anderstein en hun relaties te verdiepen. Deze wedstrijden over 9 holes (18 holes mogelijk) worden op dinsdag of donderdag georganiseerd op Golfclub Anderstein.
U bent welkom om samen met een collega of relatie van uw organisatie deel te nemen in een team van twee personen. Interesse in meer informatie of deelname: mail abc@anderstein.nl.

2016-winnaars-abcDe trotse winnaars van de ABC 2016: ING Private Banking. De beker zal zeer zeker opvallen in de prijzenkast…….!

Kosten
Bij de bedrijven competitie is voor introducees van bedrijfsleden het introductietarief van toepassing; contant of met greenfeekaart te voldoen op de wedstrijddag. De overige kosten voor ontvangst met koffie/thee, versnapering en drankje in de baan, een aangeklede borrel en een bescheiden maaltijd na afloop worden achteraf in rekening gebracht op basis van het door uw team(s) gespeelde aantal wedstrijden en de werkelijke kosten.

Hospitality Chain Kampioenschap
Wie werd in 2016 kampioen der kampioenen? Op donderdag 13 oktober streden de twee koplopers in de bedrijven competitie van de clubs in de Hospitality Chain (Almeerderhout, Anderstein, Batouwe, Haarlemmermeerse, Princenbosch en Zeewolde) tegen elkaar op Golfclub Anderstein. Met een 18 holes greensome matchplay werd bepaald welk bedrijf een jaar lang de beker in de prijzenkast mag zetten. De gelukkige winnaar: De Batouwe!  In 2017 is het Hospitality Chain kampioenschap dus bij Golfclub De Batouwe.

Golf Academie Anderstein Bedrijfsleden
De pro’s van de Golf Academie Anderstein staan voor u klaar om startende en ervaren golfers met individuele- en groepslessen verder te helpen met hun spel. Naast de lessen gaan zij voor bedrijven graag nog een stapje verder en combineren zij voor u en uw relaties golf met een thema, zoals bijvoorbeeld Gezond en GolfGolf met Pro’s en Managementtraining & Golf. Klik hier voor meer informatie of neem contact op met de headpro Martine Martens via golf@martinemartens.nl

Retour au sommaire Contact bedrijfsleden

Op deze pagina staat links in het menu onder bedrijfsleden een subkopje Login voor contactgegevens. Hier staan de contactgegevens van de bedrijfsleden zodat zij elkaar direct kunnen benaderen om samen te spelen of voor andere activiteiten. Het wachtwoord wordt u op verzoek toegestuurd. Stuur hiertoe een mail naar secretariaat@golfclubanderstein.nl

Het overzicht wordt regelmatig bijgewerkt.

Retour au sommaire Huidige Businessleden

ABN AMRO Leasevan aetsveld Bochane Groep         foot locker kleurCDSA_logo FC_beeldmerk en payoff

Heineken
2SSLB spencer stuart

RabobankStrukton

PrintDrukwerk

Logo-wit-rood-grijs
VCE logo wwwING Logo Private Banking
Manderijn Vastgoedknvb

Retour au sommaire Aanvraag informatie

De club telt circa 1.200 particuliere leden. Daarnaast biedt de vereniging een beperkt aantal bedrijven de gelegenheid om met hun medewerkers en relaties op onze baan te spelen, door middel van een bedrijfslidmaatschap.

Anderstein kent een flexibele vorm van een bedrijfslidmaatschap waarbij maatwerk het uitgangspunt is. Als u meer informatie wilt, stuur dan uw vragen, voorzien van bedrijfsnaam, adresgegevens en telefoonnummer naar: bedrijfsleden@anderstein.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.