Anderstein Business Sociëteit

Voor de Anderstein leden die behoefte hebben aan groei van het zakelijke netwerk!

De Anderstein Business Sociëteit (ABS) is voor leden die hun golflidmaatschap willen combineren met de mogelijkheid voor zakelijk netwerken. In de ABS worden tal van activiteiten georganiseerd speciaal voor ABS- en businessleden. Het ABS-lidmaatschap is een zakelijk lidmaatschap.

De Anderstein Business Sociëteit (ABS) biedt:
  • Een omgeving voor leden die het belang voelen van een zakelijk netwerk
  • Aansluiting bij de businessleden (interessant voor beiden)
  • Aantrekkelijk programma met golf + netwerken + inspiratie door topsprekers
  • Ruimte voor ontmoeten en bespreken
  • Fiscale voordelen van het lidmaatschap (factuur naar zaak)

Jaarkalender 2018 voor business- en ABSleden
NB – Starttijden zijn voorlopig

Datum Start Wedstrijd Startvorm
Donderdag 15/03 15.00 uur Anders op Anderstein
Maandag 16/04 15.00 uur ABC- 1e wedstrijd gunshot – 9 holes
Dinsdag 8/05 16.30 uur ABC- 2e wedstrijd 1 tee – 9 holes
Vrijdag 18/05 ?? Uitwisseling met Almeerderhout 18 holes
Dinsdag 5/06 16.30 uur ABC- 3e wedstrijd 1 tee – 9 holes
Donderdag 28/06 13.00 uur GOLFWEEK bedrijfsdag gunshot – 18 holes
Dinsdag 10/07 17.30 uur ABC- 4e wedstrijd 1 tee – 9 holes
Dinsdag 7/08 16.30 uur ABC- 5e wedstrijd 1 tee – 9 holes
Dinsdag 11/09 16.30 uur ABC- 6e wedstrijd 1 tee – 9 holes
Dinsdag 9/10 15.30 uur ABC- 7e wedstrijd gunshot? – 9 holes
Dinsdag 16/10 12.00 uur Hospitality Chain / winnaars ABC 18 holes
November (ntb) 18.00 uur Glow in the Dark 1 tee

ABC – Anderstein Business Competitie
De Anderstein Business Competitie (ABC) bestaat uit 7 wedstrijden over 9 holes op Golfclub Anderstein. Deze competitie biedt u en uw relaties een sportieve gelegenheid om op informele wijze uw contacten met de collega bedrijfsleden van Golfclub Anderstein en hun relaties te verdiepen. Natuurlijk hopen we dat u alle ABC wedstrijden mee kunt spelen. In tegenstelling tot de gewone golfcompetitie, kunt u meedoen aan de wedstrijden wanneer het u past. En ook al speelt u niet alle wedstrijden mee, u kunt toch kampioen worden! Bij de ABC zijn introducees welkom.

Hospitality Chain Kampioenschap
Een aantal clubs met 27 holes hebben de koppen bij elkaar gestoken en organiseren eens per jaar het Hospitality Chain Kampioenschap. Dit zijn Almeerderhout, Anderstein, Batouwe, Drentsche, Haarlemmermeerse, Heelsum, Princenbosch en Zeewolde. De nummers 1 en 2 van de Business Competities van de betreffende clubs strijden tegen elkaar om het kampioenschap der kampioenen. In 2018 is dit op de Haarlemmermeersche.

Wie kan ABS lid worden?
Het lidmaatschap van de ABS is persoonsgebonden en is voor:

• Ondernemers met een eigen bedrijf
  • Medewerkers van een bedrijf/organisatie
  • Bestuurders/leden van raad van toezicht van maatschappelijke organisaties
Er kunnen natuurlijk meerdere personen uit een bedrijf/organisatie ABS lid worden, maar ieder is wel zelfstandig lid. Er kan dus niet meer dan 1 persoon van een lidmaatschap gebruikmaken.

Kosten 2018
Voor huidige Anderstein leden die hun lidmaatschap om willen zetten in een ABS lidmaatschap is het enige verschil dat de contributie wordt verhoogd naar € 1.986,-
Voor mensen die nieuw lid worden van Anderstein en direct een ABS lidmaatschap willen zijn de kosten:
. Contributie € 1.986
. Certificaat € 2.600 (koop)
. Certificaat €200 per jaar (huur) + entreegeld € 500 (eenmalig)
Het lidmaatschap inclusief ABS kost in 2018  €1.986,- euro (oprichtingsjaar Anderstein).
Dit bedrag is inclusief:
.  Jaarcontributie van de vereniging
.  Deelname aan – en cateringkosten van – ABS activiteiten op Anderstein (behalve Heuvelrug Open en Inloop).
Dit bedrag is exclusief:
.  Deelname aan activiteiten en cateringkosten op andere golfverenigingen, cateringkosten van door ABS leden georganiseerde activiteiten.

Voor meer informatie over de ABS, stuur een mail naar bedrijfsleden@anderstein.nl

Lid worden?
Huidige leden: stuur een mail met uw naam en tenaamstelling van de factuur naar bedrijfsleden@anderstein.nl
Nieuwe leden: meld u aan als lid van Anderstein en vermeld op het formulier dat u ABS lid wilt worden. Klik hier voor procedure en aanmelden.

Contact Businessleden
Op deze pagina staat links in het menu onder bedrijfsleden een subkopje Contactgegevens voor bedrijfsleden/ABS. Hier staan de contactgegevens van de business- en ABS-leden zodat zij elkaar direct kunnen benaderen om samen te spelen of voor andere activiteiten. Het wachtwoord wordt u op verzoek toegestuurd. Stuur hiertoe een mail naar secretariaat@golfclubanderstein.nl