Anderstein Open Zomerreeks 2022

Doe mee aan de Anderstein Zomerreeks (9 holes)

Elke zomermaand een wedstrijd, op één van de mooiste golfbanen van Midden-Nederland. Met na afloop een gezellige borrel op het terras van ons clubhuis.

Dat is het succesvolle concept van de Anderstein Zomerreeks wedstrijden.

De wedstrijden vinden plaats op 10 mei (afgerond), 14 juni, 12 juli, 9 augustus en 13 september. Afslag is vanaf 17:00 uur met na afloop een borrel en de mogelijkheid voor een daghap. De afsluitende wedstrijd (18 holes)  is in oktober in een weekeinde.

Schrijf nu in voor de wedstrijd op 14 juni.  Inschrijven kan t/m 7 juni 18.00 uur.

• Spelerscategorie: 50 jaar of jonger en handicap 28 of lager
  • Starten vanaf 17.00 uur
  • Tarief wedstrijd: €30,-.  Je krijgt daarvoor de greenfee voor 9 holes en na af afloop van de wedstrijd twee drankjes en een bittergarnituur.
  • Optioneel aansluitend een heerlijke daghap in De Stallerij (sate, burger of vegetarisch). Bij voorkeur gelijk bij de inschrijving alvast reserveren.

De wedstrijdvorm is stableford en er zijn prijzen voor de winnaars van de 1e, 2e en 3e plaats.

Als het maximumaantal inschrijvingen is bereikt, kom je op de reservelijst.

Schrijf nu in voor de wedstrijd van 14 juni

Deelnemers ontvangen 3 dagen voordat de wedstrijd begint alle informatie, waaronder de startlijst, per email.

Voornaam
Achternaam