Anderstein Open Zomerreeks

Doe mee aan één of meer wedstrijden (9 holes)

Elke zomermaand een wedstrijd, op één van de mooiste golfbanen van Midden-Nederland. Met na afloop een gezellige borrel op het terras van ons clubhuis.

De eerste wedstrijd – op 3 juni – was een groot succes. Dat belooft wat voor de komende wedstrijden. Er zijn 9 holes wedstrijden op 8 juli en op 5 augustus (*). Schrijf in voor één of voor allebei de wedstrijden. Inschrijven kan t/m 4 juli 18.00 uur.

• Spelerscategorie: 50 jaar of jonger en handicap 28 of lager
  • Starten vanaf 17:00 uur
  • Tarief per wedstrijd: €27,50,–. Je krijgt daarvoor de greenfee voor 9 holes en na afloop van de wedstrijd twee drankjes en een bittergarnituur

De wedstrijdvorm is stableford en er zijn prijzen voor de winnaars van de 1e, 2e en 3e plaats, gesponsord door onze partner Jumbo Golf Bunnik. Bovendien zijn er voor de top 10 spelers van elke wedstrijd punten te verdienen voor het Zomerreeks-klassement.

Als het maximumaantal inschrijvingen is bereikt, kom je op de reservelijst.

Op 28 augustus vindt de laatste wedstrijd uit de Anderstein Open Zomerreeks plaats. Dit wordt een 18 holes wedstrijd. Houd deze pagina en de social media van Anderstein in de gaten!

*Doorgang van de wedstrijden is onder voorbehoud van eventuele coronabeperkingen.

Schrijf nu in voor 8 juli en/of 5 augustus

Deelnemers ontvangen 3 dagen voordat de wedstrijd begint alle informatie, waar0nder de startlijst, per email.

Voornaam
Achternaam